Motto: "UN OM PREVENIT ESTE UN OM INSTRUIT!"

sâmbătă, 14 martie 2009

unele notiuni despre numerologie

NUMEROLOGIE

AIQJY=1 CGLS=3 BKR=2 DMT=4 EHN=5 UVWX=6

OZ=7 FP=9

1.Calea vietii sau vibratia nasterii.

Acesta este unul dintre numerele cele mai importante.Este cheia intregii dvs.diagrame. Este data de data de nastere adunata pana ramane cu singur nume: exemplu: 12 aprilie 1965=1+2+4+1+9+6+5=28 rezulta 2+8=10 rezulta 1+0=1 rezultat 1

2.Numarul personal.

Acesta este intotdeauna cel mai important numar dar caracteristicile pe care le reprezinta pot fi afectate de anumiti factori.Data nasterii poate intarii sau diminua efectele Numarului dvs.personal.De aceea 2 persoane cu acelasi numar personal pot fi foarte diferite.

3.Linii din numerograma.

O serie de 3 numere pe numerograma dvs.va intareste caracterul dintr-un punct de vedere, depinde de numere.Acestea poarta denumirea de Numere Pline sau Linii:

3 6 9

2 5 8

1 4 7

Aceste numere care lipsesc influenteaza si ele intr-un mod aparte.Acestea sunt punctele slabe unde mai trebuie muncit:

123 – Linia Planurilor

456 - Linia Vointei

789 – Linia Actiunii

369 – Linia Intelectualului

258 - Linia Emotiei

147 - Linia Fizicului

159 - Linia Hotararii

357 – Linia Compasiunii

4.Ziua de nastere

se aduna daca sunt 2 cifre pana se obtine doar unul.

5.Scopul vietii

El reprezinta ceea ce puteti obtine, catre ce va indruma Calea vietii.A nu se lua in considerare acest scop intotdeauna produce efecte negative asupra numarului dvs.

6.Interior sau vibratia Vocalei.

Se aduna toate vocalele din numele dvs.din certificatul de nastere pana ajungem la un numar simplu de la 1-9.Vocalele demonstreaza ceea ce va motiveaza.

7.Exterior sau Vibratia Consoanei.

Numarul destinic

Taina numelui pe care il primim la nastere ascunde o minunata poveste despre noi.Numele nostru reprezinta ceea ce trebuie sa devenim in aceasta viata, arata calea pe care trebuie sa o urmam si ce calitati launtrice este bine sa ne dezvoltam si sa le amplificam.Constietizand vibratia acestui numar vom constata ca el va actiona asupra noastra precum o „promisiune divina”

Florina=9

Alecsindrescu=8

Numarul total=8

Numarul dorintei inimii

Aceasta este data de vocalale numelui.Ele arata care sunt cele mai profunde credinte si cele mai ardente aspiratii ale sufletului.Aici se gasesc motivatiile esentiale ale aciunilor noastre>Vibratia acestui nr.innobileaza si aduce o stralucrire fermecatoare sufletului uman, urmarind intotdeauna sa se afle in armonie cu celelalte vibratii pentru a ne ajuta sa ne exprimam si sa ne manifestam ca fiinte perfecte.8

Numarul zilei de nastere

Ofera informatii cu privire la natura lectiilor pe care tb. Sa le inveti in aceasta viata si asupra modului in care acestea sunt corelate cu aptitudinile inascute.Numarul acestei zile arata cum ne percepem pe noi insine, care sunt insusirile si defectele pe care noi consideram ca le avem.

Numarul vietii

Aceasta vibratie este precum samanta, sadita in fiinta noastra in mmentul nasterii, care cuprinde in ea intrega intelepciune acumulata de sufet de-a lungul vietilor anterioare.Mostenire karmica-reprezinta ceea ce suntem noi cu adevarat, semnifica ceea ce este in noi mai profund si mai natural, acele trasaturi de caracter care pot fi oricand actualizate, deoarece ele exiata in noi.Devenind pe deplin constienti de aceasta, parte a naturii noastre, vom putea incepe sa amplificam in noi alte calitati si sa ne imbogatim cu noi experimente.Se calc.insumand cifrele datei de nastere.

Numarul personalitatii

Dat de consoanele existente in nume. ea descrie influenta pe care o are lumea exterioara asupra noastra, si care este prima impresie pe care o lasam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu